top of page

toimitus- ja palautusehdot

toimitusehdot

 

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 9.3.2021 alkaen. 

 

 

Verkkokauppa

KaikuArt Oy

Heikinkatu 17 A 3 

90100 Oulu 

 

 

041 547 9883 

myynti@kaikuart.com 

www.kaikuart.com 

Y-tunnus: 3195547-5

 

Verkkokauppa myy sisustustauluja yksityishenkilöille, jotka ovat täysi-ikäisiä. Arvonlisävero on sisällytetty tuotteiden hintoihin. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilaaminen 

 

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa siirtämällä halutut tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne verkkomaksupalvelussa. Asiakastiedot käsitellään aina luottamuksellisesti eikä yhteystietoja käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai mahdollisten tilaukseen liittyvien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei toisin mainita. Kun tilaat verkkokaupasta, edellytys on, että olet tutustunut ja sitoutunut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

 

Maksaminen ja maksutavat 

 

Maksupalvenuna toimii Wix Payments. Maksuvaihtoehtona korttimaksu.

 

Kun ilmoitat tietoja kassalla, hyväksyt Wix Payments:in ehdot. Kun painat ”Osta” painiketta, hyväksyt KaikuArt Oy:n yleiset ehdot. 

 

Tilaus- ja maksuvahvistus 

 

Tilauksesi vastaanottamisen jälkeen lähetämme välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos mieleesi herää kysymyksiä, ota yhteys asiakaspalveluumme. Pidä tilausvahvistus tallessa, mikäli otat yhteyttä asiakaspalveluun. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun, pidä aina asiakas- ja tilausnumerosi saatavilla. Muista myös aina tarkistaa, että paketin sisältö vastaa tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.  

 

Asiakaspalveluumme saat yhteyttä seuraavilla tiedoilla: 

 

KaikuArt Oy

Heikinkatu 17 A 3 

90100 Oulu 

041 547 9883 

myynti@kaikuart.com 

www.kaikuart.com 

Y-tunnus: 3195547-5

 

Toimitustavat ja -kulut 

 

Toimituskulut sisältävät posti- sekä pakkauskulut Suomen sisällä ja ne kuuluvat tilauksen hintaan. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

 

Toimitusaika 

 

Pakettien toimitusaika on pääsääntöisesti 3-5 arkipäivää. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä välittömästi tilaamisen jälkeen. 


palautusehdot

Personoidut tilaustyöt 

 

Personoitujen tilaustöiden peruuttaminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun tilaus on vahvistettu, koska sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 16 § (30.12.2013/1211) mukainen. 

Muiden tuotteiden peruuttamisoikeus 

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Määräaika peruuttamiselle päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu. 

Päätös peruuttaa sopimus tulee ílmoittaa yksiselitteisellä tavalla (kuten sähköpostilla tai kirjeellä). Peruuttamisen määräaika on voimassa, mikäli lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset 

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki saamamme suoritukset viivytyksettä viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saamisesta. Suoritamme palautukset maksutavalla, jota olette käyttäneet alkuperäisessä kaupassa. 

Teidän velvollisuus on lähettää tavarat takaisin 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Mikäli lähetätte tavaran takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä, olette noudattaneet määräaikaa. 

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. 

Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista. 

Lunastamaton paketti 

Lunastamatta jättö ei ole sama asia, kuin palautus tai peruutus.  Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

 

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee teidän ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle. 

bottom of page