top of page

tartu aina unelmiisi

Kuvaaja Emilia Korpela (1).JPG

SANNA, taiteilija

​KaikuArtin perustaja Sanna Anttonen on puolankalaissyntyinen, Oulussa asuva taiteilija. Ateljee sijaitsee Vilpusjärven rannassa. Paikka on tärkeä koko Anttosen perheelle ja onkin luonut perheen sielunmaiseman jo 34 vuoden ajan. Koruttoman kaunis maisema, puhdas luonto ja lepäävä hiljaisuus antavat parhaan mahdollisen ympäristön luovuudelle.

”Nuoruudessani oli yksi haaveammatti: muotoilija. Elämä kuitenkin kuljetti toisin, en päässyt yhteen Suomen arvostetuimpaan taiteen opinahjoon. Lähdin siis liike-elämään mahdollisimman kauas taiteesta. Pankkialalla toimiessani erilaisissa tehtävissä olen saanut käsittämättömän paljon oppia erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Myyntityö ja asiakastyö ovat mitä suurimmassa määrin luovaa toimintaa.

Vapaa-aikani kuitenkin täyttyi käsillä tekemisestä erilaisin materiaalein - tästä hyvä esimerkki on lasityöt. Kaikki muuttui, kun tyttäreni ilmoitti tarvitsevansa akryylimaalauksen. Parin kuukauden kuluttua tauluja oli kymmenittäin ja tarvikkeita pienen puodin verran. Illat kuluivat erilaisia tekniikkavideoita katsoen ja viikonloput käytäntöön soveltamiseen. Tiesin tulleeni kotiin."

Sanna, Suomen Taiteilijat ry:n jäsen

Kuvaaja Emilia Korpela_edited.jpg

Inka, BRÄNDI ja markkinointi

Olin pitkään se henkilö, jonka seiniä koristi kehystetyt sisustusjulisteet. Kaikki on kuitenkin äidin innostuksen myötä muuttunut...⁣

KaikuArtin tarina lähti siitä, kun muutimme upouuteen kotiin Katajanokalle. Vaikka koti tuntui heti hyvin kauniilta, sisustuksesta ’se jokin’ uupui... Näin aloin haaveilla akryylimaalauksesta ja pyysin taiteellista äitiäni sen toteuttamiseen.⁣

Lopputulos on upea ’Harmonia’ -teos.

Olin sanaton. Tajusin, että äiti on aivan tajuttoman lahjakas. Olen itse markkinointi- ja viestintäalan yrittäjä ja valtiotieteiden maisteri viestinnän oppiaineesta. Syttyi kipinä tiimityöstä: äiti on taiteilija ja minun rooli on markkinoida teoksia ja luoda osaltani KaikuArtin brändi.

Haluatko jutella sinulle sopivasta alkuperäistyöstä? Ota yhteyttä myynti@kaikuart.com

Inka, VTM

bottom of page