top of page

tartu aina unelmiisi

Kuvaaja Emilia Korpela (1).JPG

SANNA, taiteilija

​KaikuArtin perustaja Sanna Anttonen on puolankalaissyntyinen, Oulussa asuva taiteilija. Ateljee sijaitsee Vilpusjärven rannassa. Paikka on tärkeä koko Anttosen perheelle ja onkin luonut perheen sielunmaiseman jo 34 vuoden ajan. Koruttoman kaunis maisema, puhdas luonto ja lepäävä hiljaisuus antavat parhaan mahdollisen ympäristön luovuudelle.

”Nuoruudessani oli yksi haaveammatti: muotoilija. Elämä kuitenkin kuljetti toisin, en päässyt yhteen Suomen arvostetuimpaan taiteen opinahjoon. Lähdin siis liike-elämään mahdollisimman kauas taiteesta. Pankkialalla toimiessani erilaisissa tehtävissä olen saanut käsittämättömän paljon oppia erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Myyntityö ja asiakastyö ovat mitä suurimmassa määrin luovaa toimintaa.

Vapaa-aikani kuitenkin täyttyi käsillä tekemisestä erilaisin materiaalein - tästä hyvä esimerkki on lasityöt. Kaikki muuttui, kun tyttäreni ilmoitti tarvitsevansa akryylimaalauksen. Parin kuukauden kuluttua tauluja oli kymmenittäin ja tarvikkeita pienen puodin verran. Illat kuluivat erilaisia tekniikkavideoita katsoen ja viikonloput käytäntöön soveltamiseen. Tiesin tulleeni kotiin."

Sanna, Suomen Taiteilijat ry:n jäsen

Kuvaaja Emilia Korpela_edited.jpg

Inka, BRÄNDI ja markkinointi

Olin pitkään se henkilö, jonka seiniä koristi kehystetyt sisustusjulisteet. Kaikki on kuitenkin äidin innostuksen myötä muuttunut...⁣

KaikuArtin tarina lähti siitä, kun muutimme upouuteen kotiin Katajanokalle. Vaikka koti tuntui heti hyvin kauniilta, sisustuksesta ’se jokin’ uupui... Näin aloin haaveilla akryylimaalauksesta ja pyysin taiteellista äitiäni sen toteuttamiseen.⁣

Lopputulos on upea ’Harmonia’ -teos.

Olin sanaton. Tajusin, että äiti on aivan tajuttoman lahjakas. Olen itse markkinointi- ja viestintäalan yrittäjä ja valtiotieteiden maisteri viestinnän oppiaineesta. Syttyi kipinä tiimityöstä: äiti on taiteilija ja minun rooli on markkinoida teoksia ja luoda osaltani KaikuArtin brändi.

Haluatko jutella sinulle sopivasta alkuperäistyöstä? Ota yhteyttä myynti@kaikuart.com

Inka, VTM

401810148_663926589217796_3290499132655192279_n.jpg

enni, taideagentti

Saanemme esitellä: KaikuArtin taideagentti Enni!  Enni jakaa KaikuArtin mission viedä taide lähemmäs ihmisiä. 

“Taide sopii jokaiseen kotiin. Samaan aikaan kun taide yhdistää tilan erilaisia elementtejä, se kruunaa tilan. Taiteen kautta on mahdollista antaa asukkaiden persoonan näkyä ja taiteesta voikin tehdä jonkin verran päätelmiä siitä, millaisesta asukkaasta tai perheestä on kysymys. Toiset tykkäävät voimakkaista teoksista siinä missä toisen valinta on esimerkiksi herkkäsävyinen maisema.”

“Koen, että isoa osaa suomalaisista yhdistää skandinaavinen sisustus ja olen itsekin siihen mieltynyt. Kodissani vallitsee pitkän ajan klassikkotyyli, joka hivelee silmää myös reilun vuosikymmenen jälkeen. Mielestäni KaikuArtin taide on skandinaaviseen sisustukseen aivan nappi”, Enni kertoo.

Mitä yhteistä on KaikuArtin taiteilija Sannalla ja taideagentti Ennillä? Pitkä työura pankkimaailmassa ja rakkaus taiteeseen! Kaksikko onkin tuntenut vuosikymmenten ajan ja nyt syntyi jälleen sopiva hetki yhdistää voimat.


Mitä yhteistä on KaikuArtin markkinointiviestinnästä vastaavalla Inkalla ja taideagentti Ennillä? Molemmat ovat taiteilijoiden tyttäriä! Vuosikymmeniä Ennin kodin seiniä on koristanut hänen äidin tekemä taide. “Äiti teki vielä ysikymppisenä aktiivisesti taidetta. Meillä on iso perhe ja aina sisarusten kanssa kisailtiin, kuka saa minkäkin äidin teoksen itselleen”, Enni muistelee. 

bottom of page